Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τους νέους του συμπαίκτες και ξεκαθάρισε τις προθέσεις για την νέα χρονιά.

Ο Πορτογάλος σουπερστάρ ξεκαθάρισε πως σκοπός του είναι να παίξει και όχι να γίνει μαζορέτα της Γιουνάιτεντ. Σίγουρα η πορεία του Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα έχει αποδείξει, πως έχει την νοοτροπία νικητή και θέλει να κάνει το ίδιο και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επιστροφή του.

Όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Sun», μίλησε στους νέους του συμπαίκτες για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Από τα λόγια του Πορτογάλου φαίνεται ότι είναι γεννημένος νικητής, παρά τα 36 του χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους συμπαίκτες του

«Δεν ήρθα για να γίνω μαζορέτα. Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, πρέπει να αγαπήσετε αυτό το κλαμπ από τα βάθη της καρδιάς σας. Πρέπει να φάτε, να κοιμηθείτε και να παλέψετε για αυτόν τον σύλλογο. Είτε παίζεις, είτε είσαι αναπληρωματικός, πρέπει να υποστηρίζεις τους συμπαίκτες σου και να δίνεις πάντα το μέγιστο. Είμαι εδώ για να κερδίσω και τίποτα άλλο. Η νίκη μας φέρνει χαρά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Εσείς; Είστε όλοι σπουδαίοι παίκτες και πιστεύω σε εσάς, αλλιώς δεν θα επέστρεφα. Οι φίλαθλοι θα σας υποστηρίξουν, εάν δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θέλω να δημιουργήσω μια νοοτροπία νίκης και όταν αποσυρθώ, να παραμείνει, έτσι ώστε, αυτή η ομάδα παικτών να κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο, όπως κάναμε στο παρελθόν. Θα τα δώσω όλα, αλλά χρειάζομαι και την υποστήριξή σας. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε; Να δώσετε τα πάντα στο γήπεδο;».