Ο Κάμπι Λαμάι είναι ένας Ιταλός με καταγωγή από τη Σενεγάλη ο οποίος έχει αποκτήσει εκατομμύρια ακολούθων στο Tik Tok τρολάροντας άλλους χρήστες με το να κάνει τα κόλπα τους με καλύτερο τρόπο από εκείνους.

Κλείνει κάθε βίντεό του με μια χαρακτηριστική κίνηση: Ανασηκώνει τους ώμους του και δείχνει τις παλάμες των χεριών του, σαν να λέει: «Έτσι γίνεται» . Μάλιστα, είναι ο πιο δημοφιλής άνδρας στην πλατφόρμα με εκατομμύρια οπαδούς.










Ο Λαμάι βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο ATP, το τουρνουά τένις που διεξάγεται στην Ιταλία και εκεί συνάντησε τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τι έγινε λοιπόν όταν συναντήθηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπά και ο Κάμπι Λαμάι; Όπως θα περίμενε κανείς, ο διάσημος TikToker ίσως να ήθελε να τρολάρει τον Έλληνα τενίστα, ωστόσο συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Ο Τσιτσιπάς ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter από τη συνάντησή τους. Πρώτος εμφανίζεται ο Κάμπι – σε αντίθεση με τα δικά του βίντεο όπου πρώτα παρουσιάζει τα κόλπα των άλλων χρηστών και στη συνέχεια τους ξεφτιλίζει – που δοκιμάζει να κάνει ένα σερβίς, με την μπάλα όμως να φτάνει στην κερκίδα.



Σειρά παίρνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κάνει τέλεια το σερβίς και γυρίζοντας προς τον TikToker κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του τελευταίου με τα χέρια του: γυρίζει τις παλάμες του προς τα έξω και ανασηκώνει τους ώμους του «Παρακαλώ, Κάμπι Λαμάι» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που έχει πάνω από 150.000 προβολές.