Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην στήριξη που εισπράττει από τον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα του.

Ακόμη, ο Μολδαβός μπακ μίλησε για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, αλλά και για την πρόκριση στο Europa League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, χάρη στο γκολ του Τικίνιο στο 90′, που ήρθε από δική του ασίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το αν ξεκουράζεται όταν κοιμάται ή και εκεί βλέπει όνειρα πως τρέχει

«Όχι, αλλά έχω πολύ ενέργεια και θέλω να συνεχίσω έτσι»

Για την ασίστ στο ματς με τη Φενέρμπαχτσέ

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που με την ασίστ βοήθησα για τη νίκη. Έχω δουλέψει πολύ για να βελτιωθώ και νιώθω χαρά».

Για το γκολ του Τικίνιο

«Ο Τικίνιο είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γκολ. Βέβαια οποιοσδήποτε κι αν έβαζε αυτό το γκολ θα ήταν το ίδιο, ο Τικίνιο, ο Ελ Αραμπί ή κάποιος άλλος».

Για το γεγονός πως εξελίσσεται σε αγαπημένο παιδί της εξέδρας

«Ακόμα δεν το έχω νιώσει αυτό. Δεν το έχω συνειδητοποίησει. Δεν έχω ζήσει στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Είναι συγκλονιστικά τα συναισθήματα που εισπράττω απ’ τον κόσμο. Δουλεύοντας θα κάνω περισσότερα πράγματα. Θα βοηθήσω την ομάδα και θα κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους»

Για το ματς με τον Βόλο

«Η ομάδα δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα και να χαλαρώσει. Είμαστε έμπειροι και επαγγελματίες ώστε να ξέρουμε τι να κανουμε και να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς με τον Βόλο και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε και αυτή την ευκαιρία».