Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από την Κρήτη, όπου βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του για ολιγοήμερες διακοπές.

Μιλώντας στον Antenna για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χέρι του, μετά την εγχείρηση, και την πορεία της αποθεραπείας ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως είναι «τέλεια, φανταστικά, είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθώ στο 100%».

Σε ότι αφορά την παραμονή του στην Κρήτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως «είναι φανταστικό νησί. Με εξέπληξαν οι άνθρωποι, η φιλοξενία, τα τοπία που επισκέφθηκα και η θέρμη των ανθρώπων ήταν συγκλονιστική».

Όπως είπε ο πατέρας του, έκανε παράλληλα με την αποθεραπείας και την ξεκούραση του, πολλές ώρες μαθήματα οδήγησης με στόχο να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε.




Ο ίδιος ο Στέφανος είπε «έκανα μερικά μαθήματα και αποφάσισα μόνος μου ό,τι δεν ήμουν έτοιμος να δώσω εξετάσεις για δίπλωμα… θα δώσω την επόμενη φορά».

Ο σπουδαίος τενίστας μίλησε και για την έκπληξη του στα παιδιά του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου, λέγοντας «άκουσα ότι τα παιδιά ήθελαν βοήθεια και σύντομα θα εγκαινιαστεί ένα γήπεδο εκεί και πήγα κοντά τους, έπαιξα μαζί τους και το ευχαριστήθηκα, αισθάνθηκαν πολύ νεότερος»».

Μαζί με τις αναμνήσεις του, φεύγοντας από την Κρήτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε, όπως είπε, μέλι από τα Ανώγεια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν κατά την παραμονή του γνώρισε κάποια κοπέλα που του άρεσε, απάντησε με αμηχανία «τίποτα, τίποτα».