Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε την Βούλα Πατουλίδου και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο, 29 χρόνια πριν όταν έγινε η πρώτη γυναίκα Oλυμπιονίκης.

Ειδικότερα, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο στάδιο Μοντζουίκ, όπου στο μουσείο που υπάρχει είδε ξανά το βίντεο της κούρσας της. «Το είδα και ήταν πολύ συγκινητικό» σημείωσε, ενώ για την κούρσα του τελικού τόνισε: «Πάλεψα με “τέρατα”. Δεν πρέπει να αφήνεις την αμφιβολία να ριζώσει. Δεν υπάρχει “μπορώ;”, υπάρχει “μπορώ!”».

«Και οι εφτά αντίπαλές μου στον τελικό ήταν “βιονικές”, οι καλύτερες του κόσμου», ανέφερε και πρόσθεσε πως τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι βγήκε πρώτη, «ανέβηκα στον ουρανό».

«Την ημέρα της επιστροφής μας στην Αθήνα με τα μετάλλια οι δρόμοι ήταν γεμάτοι κόσμο από το αεροδρόμιο του Ελληνικού μέχρι το Καλλιμάρμαρο» σημείωσε, προσθέτοντας ότι όλον αυτόν τον κόσμο τον ένιωθε μαζί της και στην προσπάθειά της.

«Όταν φτάσαμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μας “έσωσε” το ηρεμιστικό που μας έδωσε η μάνα μου» αποκάλυψε η Βούλα Πατουλίδου, συμπληρώνοντας ότι η απάντηση του πύργου ελέγχου για την προσγείωση του αεροσκάφους ήταν: «Το αεροπλάνο που μεταφέρει την περηφάνια της Ελλάδος προηγείται έναντι όλων».

Παράλληλα, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης μίλησε για τα σχόλια που άκουγε τότε για το σώμα της, τα οποία άλλαξαν όταν κατέκτησε το μετάλλιο. «Με έλεγαν χοντρή, ούτε μίνι, ούτε στενό παντελόνι δεν μπορούσα να βάλω. Έπρεπε να γίνω Ολυμπιονίκης για να τα βάλω» συμπλήρωσε.