Ο Κώστας Τσιμίκας έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι της Λίβερπουλ από το ματς στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν, όπου και εκεί οι κόκκινοι πήραν τη νίκη με 2-1, κάνοντας μάλιστα το 6 στα 6 στον όμιλο του Champions League.

Έκτοτε, ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν έχει παίξει ούτε ως αλλαγή, χωρίς αυτό να σημαίνει το παραμικρό όμως, καθώς ο Άντι Ρόμπερτσον έχει βρει ρυθμό, αγωνίζεται πάλι σε τοπ επίπεδο και ο Γιούργκεν Κλοπ τον προτιμάει -προς το παρόν- αντί του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιμίκας υπολογίζεται κανονικά από το Γερμανό τεχνικό και ότι απλά είναι σε καλή κατάσταση ο Ρόμπερτσον και δεν έχει παίξει στα τελευταία ματς, με τον Κλοπ από την πλευρά του να σκέφτεται ήδη να του δώσει φανέλα βασικού σε ένα από τα επόμενα δυο ματς.

Συγκεκριμένα, οι Reds παίζουν σήμερα (18:30) με την Τότεναμ στο Λονδίνο για την Premier League σε ένα πολύ απαιτητικό ματς, με τον Τσιμίκα να είναι υποψήφιος για να παίξει βασικός. Μέχρι στιγμής στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Κλοπ δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιον από τους δυο μπακ του θα χρησιμοποιήσει, με τον Σκωτσέζο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στο Νησί πάντως θεωρούν δεδομένο πως είτε με την Τότεναμ είτε με τη Λέστερ μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Carabao Cup, ο Τσιμίκας θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Έλληνας μπακ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα κόντρα στις Αλεπούδες παρά με τα σπιρούνια…