Μπορεί τα αγωνιστικά να είναι το βασικό θέμα σε κάθε ομάδα, ωστόσο τα μεταγραφικά στην Μπαρτσελόνα «τρέχουν», καθώς κάθε ημέρα βγαίνει και μία νέα είδηση που έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της ομάδας, κυρίως για την επόμενη σεζόν.

Την ώρα που ο Ουσμάν Ντεμπελέ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλες… πολιτείες, φαίνεται πως ακόμα ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο σύλλογος πλήρωσε ακριβά, ετοιμάζεται να πει «αντίο». Ο λόγος για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Μπάγερν είναι η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει και να τον κάνει κάτοικο Μονάχου. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ολλανδός είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει σε όλους τους ανθρώπους της Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και όταν αγωνιζόταν στον Άγιαξ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αναμένεται να κάνει κρούση το καλοκαίρι, με την Μπαρτσελόνα πάντως να μην είναι «σίγουρη» για την παραχώρηση του, καθώς ναι μεν θέλει… ρευστό, ωστόσο ο Ντε Γιόνγκ θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας…