Στην Ιταλία αναφέρουν πως η Γιουβέντους ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, γεγονός που είναι πιθανό να στείλει τον Άλβαρο Μοράτα στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, οι «Βιόλα» έχουν δύο προτάσεις στα χέρια τους για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Από την Άρσεναλ και τη Γιουβέντους. Με τον σύλλογο να είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή έναντι ενός ποσού που θα φτάνει τουλάχιστον τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στη βέκια σινιόρα, η οποία σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Φιορεντίνα για τον Βλάχοβιτς και ότι εκείνος θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό των «μπιανκονέρι».

Αν τελικά προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, τότε ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα στην Μπαρτσελόνα, με τις δύο πλευρές να είναι γνωστό πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό για την επίτευξη συμφωνίας.