Η Νιούκαστλ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Έβερτον με 3-1 και κατάφερε να… ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί τα «ζαχαρωτά» να πήραν το προβάδισμα στο 36′ χάρη σε αυτογκόλ του Λασέλς, όμως οι «καρακάξες» ισοφάρισαν άμεσα, όταν ο Χόλγκεϊτ έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φρέιζερ και έφτασαν στην ολική ανατροπή, ενώ στο 80ο λεπτό ο Τρίπιερ με ένα εκπληκτικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Από εκεί και πέρα η Γουέστ Χαμ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες, επικρατώντας της Γουότφορντ με 1-0. Τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ στο 68′ με τον Τζάροντ Μπόουεν, ο οποίος μετά από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια βρήκε δίχτυα και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την ουραγό Μπέρνλι μένοντας στο 1-1 στο «Τερφ Μουρ». Μετά απο δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν δύο σημαντικούς βαθμούς, κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γουέστ Χαμ.