Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σημαντική νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ και την προσπέρασε στην έκτη θέση, αρκετά πίσω όμως από την 5η Τότεναμ που βρίσκεται +5 βαθμούς μπροστά της. Αντίθετα η άτυχη σήμερα Τσέλσι δεν μπορεί να "ορθοποδήσει" με τίποτα καθώς γνώρισε ευρεία ήττα και μάλιστα με ανατροπή από την Γουλβς με τον Πάλμερ να σκοράρει ξανά αλλά να μην είναι αρκετός. Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε ισοπαλία στο "Vitality" κόντρα στην Μπόρνμουθ όμως για να μην κινδυνέψει, χρειάζεται παραπάνω υπερβάσεις στη συνέχεια της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 3-0: Αποφασιστική νίκη με καθοριστικό Ονάνα

Με τον Ονάνα να είναι παρών όποτε χρειάστηκε και ειδικότερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Ο Χόιλουντ μετά από κλέψιμο του Κασεμίρο άνοιξε το σκορ στο 23' με όμορφη εκτέλεση νικώντας τον Αρεολά. Ο Γάλλος γκολκίπερ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Φαμπιάνσκι, όμως ο Πολωνός δεν κατάφερε να αποσωβήσει τον κίνδυνο στο 49', όταν το σουτ του Γκαρνάτσο κόντραρε για το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα ο Έμερσον είχε σπαταλήσει σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Γκαρνάτσο ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 3-0 στο 84'.

Τσέλσι - Γουλβς 2-4: Οι λύκοι σκότωσαν τους επιπόλαιους αλλά άτυχους "Μπλε"

Η Τσέλσι συνέχισε τις επιπόλαιες εμφανίσεις και γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά από την Γουλβς. Οι "Λύκοι" αυτή τη φορά έκαναν την ανατροπή και... κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κόουλ Πάλμερ άνοιξε το σκορ σκοράροντας ξανά για την ομάδα του Ποτσετίνο, όμως με τον Πέδρο Νέτο να κάνει... ότι θέλει και την τύχη να "κλείνει το μάτι" στους φιλοξενούμενους, έγινε η ανατροπή με τέρματα των Κούνια στο 22' (κόντρα στον Τιάγκο Σίλβα) και αυτογκόλ του Ντισασί (μετά από πλασέ του Αϊτ Νουρί). Ο Ματέους Κούνια διεύρυνε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 1-3 στο 63' και το 1-4 στο 82' με πέναλτι ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ. Ο Τιάγκο Σίλβα μείωσε σε 2-4 στο 86'.

Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Χρήσιμος βαθμός για τους "Φόρεστερς" αλλά χρειάζονται το κάτι παραπάνω για να μην κινδυνέψουν

Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ έδωσαν μια πραγματική μάχη, αντάξια της βαθμολογικής τους θέσης με καμία από τις δύο όμως να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την τελική ισοπαλία. Η Μπόρνμουθ βρήκε γκολ μόλις στο 5' με τον Κλάιφερτ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα πάνω από τη γραμμή μετά από κόρνερ και έκτοτε η Φόρεστ ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες φάσεις. Εν τέλει το γκολ ήρθε με τον Χάντσον-Οντόι στο 45' με τον Άγγλο εξτρέμ να κερδίζει και την αποβολή του Μπίλινγκ στο 84'. Εν τέλει η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω ώστε να πάρει το διπλό. Το σίγουρο είναι πάντως πως οι "Φόρεστερς" ήταν αρκετά καλύτεροι στην άμυνα με τον Σελς να ξεκινά βασικός στο τέρμα. Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.