Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ιστορική ανακοίνωση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την οποία γνωστοποίησε πως θα πουλήσει την Τσέλσι και θα την παραχωρήσει, έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια στο Λονδίνο.

Όπως ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντή της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα η μεταβίβαση. Και σύφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα προς αυτή την κατεύθυνση οδεύουμε.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα επικαλούνται δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα ο Τούρκος μεγιστάνας, Μουχσιν Μπαϊράκ έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά των μπλέ, με τις συζητήσεις μάλιστα να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.



«Διαπραγματευόμαστε την αγορά της Τσέλσι με τους δικηγόρους του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών. Σύντομα θα πετάξουμε για το Λονδίνο με την τουρκική σημαία», τόνισε ο ίδιος.

Ο Μπαϊράκ είναι πρόεδρος της εταιρίας AB Group Holding, που δραστηριοποιείται σε πάρα πολλές χώρες εκτός Τουρκίας (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο) στον κατασκευαστικό τομέα, όπως και σε αυτούς της ενέργειας και του τουρισμού.