Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη έκανε λόγο για μεγάλη στιγμή τόσο για την ίδια όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό, μετά τη μεγάλη πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τόνισε με δάκρυα στα μάτια ότι αυτός είναι ο λόγος που δουλεύει τόσο σκληρά, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί σε μεγάλα παιχνίδια και πλέον έχει μπροστά της το μεγαλύτερο της καριέρας της.

«Δουλεύω όλη μου την ζωή για να φτάνω μακριά στα τουρνουά. Δεν ξέρω, ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, δεν κέρδισα το τουρνουά, αλλά για μένα σημαίνει πάρα πολλά».

Για την Μπαντόσα: «Παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Έχει βαρύ παιχνίδι και ήξερα ότι κέρδισε το τουρνουά πριν λίγους μήνες. Είχα μεγάλη πίστη και πίστευα στον εαυτό μου κάθε στιγμή. Δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μένα και είναι επίσης μία μεγάλη στιγμή και για την πατρίδα μου».

Για τον τελικό κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ: «Είναι ένα υπέροχο άτομο και μία εξαιρετική αθλήτρια. Την σέβομαι, την θαυμάζω. Θα είναι μία μεγάλη μάχη και ένα σκληρό ματς. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε».