Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
antetokounmpo
Sports

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Κλήρωσαν το σπίτι των 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη - Τα πρώτα λόγια της νικήτριας

Η κλήρωση έγινε χθες το βράδυ live στο Ιnstagram

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για το σπίτι που έδιναν οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

Ο διαγωνισμός, για τον οποίο έγινε πολύς λόγος, διοργανώθηκε από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με μεγάλο δώρο ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι, αξίας 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη.

Η κλήρωση έγινε χθες το βράδυ live στο Ιnstagram και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει σε συνεργασία με τον γνωστό Youtuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη, ωστόσο κάποιες αναρτήσεις του σχετικά με τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έκαναν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να ανακοινώσουν ότι διακόπτουν τη συνεργασία μαζί του.

Ωστόσο, στη χθεσινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσω Instagram συμμετείχε κανονικά και ο ίδιος.

Ο μεγάλος διαγωνισμός είχε ανακοινωθεί στις Αρχές του 2022 και μέχρι χθες που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, παρακολουθούσαν τουλάχιστον 50.000 ακόλουθοι.


Το μήνυμα που έλαβε η νικήτρια και τα πρώτα λόγια της

Πριν διεξαχθεί η κλήρωση, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον Θεό που αυτός και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως ενώ ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνον στο NBA, ωστόσο δεν μπόρεσε να απολαύσει τις επιτυχίες του, καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα φρικτό καλοκαίρι εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών.

Η νικήτρια βγήκε μέσα από εφαρμογή και αμέσως έλαβε μήνυμα για το δώρο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έστειλαν οι διοργανωτές.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ», απάντησε εκείνη, μη μπορώντας να πιστέψει ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού των αδελφών Αντετοκούνμπο.