μεσι
Sports

Μέσι για το μέλλον του στην Αργεντινή: Μετά το μουντιάλ θα ξανασκεφτώ αρκετά πράγματα

«Ο κόσμος στην Αργεντινή μου δείχνει την αγάπη του και είμαι ευγνώμων, όλα κυλούν πιο ήρεμα και ήσυχα εντός κι εκτός γηπέδου όταν είμαι με την εθνική oμάδα»

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ξανά διαθέσιμος για την Αργεντινή και μάλιστα βρήκε και δίχτυα κόντρα στη Βενεζουέλα, κάτι το οποίο τον έκανε πολύ χαρούμενο, με αποτέλεσμα στο τέλος να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο στο «Μπομπονέρα». 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αφού εισέπραξε την αγάπη του κόσμου, παραχώρησε δηλώσεις μέσω τον οποίων αναφέρθηκε στο μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με τον ίδιο να τονίζει ότι θα σκεφτεί αρκετά πράγματα μετά το Μουντιάλ. 

«Ο κόσμος στην Αργεντινή μου δείχνει την αγάπη του και είμαι ευγνώμων, όλα κυλούν πιο ήρεμα και ήσυχα εντός κι εκτός γηπέδου όταν είμαι με την εθνική ομάδα. 

Είμαι χαρούμενος εδώ και αρκετό καιρό, αυτή η εθνική ομάδα έχει ένα υπέροχο σύνολο. Νομίζω αυτό που συνέβη ήταν ο αποχαιρετισμός προς την πατρίδα μας πριν από τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξανασκεφτώ αρκετά πράγματα…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Pulga».