Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις καθώς ανακηρύχθηκε σε παίκτη του μήνα της ανατολικής περιφέρειας του NBA για τον τελευταίο μήνα της κανονικής σεζόν.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που είναι εκ των ισχυρών διεκδικητών του βραβείου του MVP, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θέλει να μείνει στο ένα πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, αλλά θέτει στόχο και για την κατάκτηση κι άλλων τίτλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Greek Freak»

«Η νοοτροπία μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να το απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό και δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Πολλοί πιστεύουν πως αν πάρεις ένα πρωτάθλημα και έχεις πετύχει στη ζωή σου, δεν υπάρχει καμία πίεση. Εγώ δεν συμφωνώ. Φυσικά δεν εστιάζω στην πίεση, αλλά στην απόλαυση του παιχνιδιού. Πάντα όμως στο μυαλό μου είναι ότι εντάξει, κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα, αλλά τώρα θέλουμε ένα δεύτερο ή ένα τρίτο.

«Δεν μένω στο τι έγινε στο παρελθόν. Αν πεις ‘έβαλα 40 πόντους στο προηγούμενο παιχνίδι, οπότε είμαι εντάξει’, θα τα κάνεις θάλασσα στο επόμενο. Εγώ κάνω reset στο μυαλό μου, παίρνω έναν νέο καμβά και προσπαθώ να δημιουργήσω τέχνη από την αρχή».