Τη μεταγραφική βόμβα του Έρλιγνκ Χάαλαντ ενεργοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε την απόκτηση του νορβηγού, σε μία μετακίνηση που θα φτάσει στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι, η κατάκτηση του Champions League μπορεί για ακόμα μία χρονιά να μην εκπληρώθηκε, ωστόσο ο άλλος διακαής πόθος των πολιτών, ο Έρλιγνκ Χάαλαντ, δεν έμεινε ανεκπλήρωτος.

 Η διοίκηση του συλλόγου δεν χάλασε το χατίρι του Πεπ Γκουαρδιόλα και φέρνει τον Νορβηγό επιθετικό στο Μάντσεστερ με το αζημίωτο.

 Η Σίτι επιβεβαίωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία της με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Χάαλαντ που θα ανήκει και τυπικά στην ομάδα από την 1η Ιουλίου.

 Μια μεταγραφή που αναμένεται να αγγίξει συνολικά τα 100 εκατομμύρια.

 Την μεταγραφή του Νορβηγού σχολίασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

 «Όταν υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το 2026, γνώριζα πως η Σίτι δεν θα σταματήσει να εξελίσσεται. Αν ο Χάαλαντ πάει εκεί, σίγουρα δε θα τους αποδυναμώσει» δήλωσε ο προπονητής.

 Ένα ακόμα καυτό όνομα της μεταγραφικής περιόδου, είναι αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ.

 Το ταξίδι του στη Μαδρίτη πυροδότησε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ.

 Μπορεί το περιβάλλον του Γάλλου σούπερ σταρ να επιβεβαιώνει πως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, ωστόσο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η ισπανική εφημερίδα AS τον καλωσόρισε ήδη στη Μαδρίτη, αναφέροντας ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

 Στην Ιταλία η Φιορεντίνα νίκησε 2-0 την Ρόμα και πλέον οι δυο ομάδες μαζί με την Αταλάντα, ισοβαθμούν και θα δώσουν μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Βιόλα πήραν προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με εκτέλεσε πέναλτι του Γκονζάλες.

 Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μποναβεντούρα στο ενδέκατο λεπτό.