Μια ιστορική βραδιά στο Γουέμπλει. Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 1-0 έναντι της Χάντερσφιλντ στον μεγάλο τελικό και επιστρέφει θριαμβευτικά στην Premier League, έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε τον συναρπαστικό τελικό ανόδου από τα επίσημα του Γουέμπλει, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Μιλτιάδη.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ μετά τη λήξη του αγώνα, όπως ήταν φυσικό, πανηγύρισε την σπουδαία πρόκριση με την καρδιά του, ενώ τα parapolitika.gr απαθανάτισαν την τρυφερή «αγκαλιά ανόδου», με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης φωτογραφήθηκαν μέσα στο Γουέμπλει κρατώντας την ελληνική σημαία. 
simaia

marinakis_gios
Θρυλική πρόκριση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης με τον γιο του Μιλτιάδη
284586831_555843406128925_3018441645564397968_n
marinakis
marinakis_2
Με την ελληνική σημαία στο αριστερό χέρι και την κούπα στο δεξί πανηγύρισε ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ στον τελικό ανόδου των πλέι οφ της Championship απέναντι στην Χάντερσφιλντ και την άνοδο στην Premier League.
iltiadis
Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης με την ελληνική σημαία μέσα στο Γουέμπλει
marinakis_epiteleio
Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκης, Μιλτιάδης, μάλιστα λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Χάντερσφιλντ και την απονομή του τροπαίου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ανέβασε στα social media φωτογραφία με την κούπα. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με το παρακάτω μήνυμα: «Τα λέμε στην Premier League».