Ένα 24ωρο μετά την θρυλική πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον τελικό της ανόδου στην Premier League ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις σε μια από τις πιο γνωστές ραδιοφωνικές εκπομπές της Μεγάλης Βρετανίας και μίλησε για την τεράστια επιτυχία της αγγλικής ομάδας, αλλά και για τα μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ που κατάφερε να την οδηγήσει στην Premier League ύστερα από 23 χρόνια, μίλησε στο «talkSPORT» του Σάιμον Τζόρνταν και έβαλε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και να κάνει λόγο για τρόπαια.

«Τώρα επιστρέψαμε και τώρα πάμε για τρόπαια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μένα! Αν δείτε τι έχω κάνει στη ζωή μου, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και θα δείτε τι έχουμε για τη συνέχεια. Ετοιμαστείτε για τρόπαια», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες και προσωπικό. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια, οπότε τώρα ας το απολαύσουν. Τώρα ας μιλήσουμε για το μέλλον».

Ο Σάιμον Τζόρνταν πήρε το λόγο και είπε: «Είναι πολύ συναισθηματικός μετά το παιχνίδι και είναι γεμάτος ευφορία. Πάντα πιστεύω ότι πρέπει να κρατάς χαμηλούς τόνους, όταν πηγαίνεις σε ένα πρωτάθλημα εξίσου καλό. Αλλά τι κακό έχει η φιλοδοξία; Είναι κακό να πηγαίνεις στην Premier League λέγοντας δεν σε φοβάμαι;

Θα σας δούμε να υπογράφετε τις επιταγές και να δούμε πώς θα τα πάτε! Πηγαίνετε στην Premier League με τέτοια συμπεριφορά, γι’ αυτό είναι εκεί! Όταν πήρα την Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν το απόλαυσα όσο θα έπρεπε και το κοιτάω πίσω… Αυτές είναι οι στιγμές. Είναι σύμφωνος με τον προπονητή και τους υπόλοιπους, αυτές είναι οι στιγμές. Αυτή είναι η στιγμή».

Η συγκινητική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Νότιγχαμ με άρωμα Ελλάδας