Συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την άνοδο της βρετανικής ομάδας στην Premier League έδωσαν οι βετεράνοι του πειραϊκού συλλόγου.

«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς συγχαίρει τον ηγέτη του Θρύλου μας Βαγγέλη Μαρινάκη για τη σημαντική επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ που μετά από 23 χρόνια ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας που είναι το σημαντικότερο πρωτάθλημα στον πλανήτη.

Η παρουσία του Βαγγέλη και του Μιλτιάδη Μαρινάκη και των σημαντικών συνεργατών του βοήθησε στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων της Νότιγχαμ που βλέπουν πλέον την ομάδα τους που έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ευρώπης να βρίσκεται και πάλι στα σαλόνια του Αγγλικού ποδοσφαίρου», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Οι Reds την Κυριακή επικράτησαν στον τελικό ανόδου της Χάντερσφιλντ με 1-0 και επιστρέφουν στα σαλόνια του βρετανικού ποδοσφαίρου μετά από 23 χρόνια. Μια σπουδαία επιτυχία, που πιστώνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατάφερε να επαναφέρει τη Νότιγχαμ στην πρώτη κατηγορία.