Τις διακοπές του στο νησί της Σκιάθου συνεχίζει ο διεθνής παίκτης της Λίβερπουλ Κώστας Τσιµίκας, βάζοντας «γκολ» στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ο δηµοφιλής ποδοσφαιριστής, άλλωστε, έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια στη Σκιάθο, και συγκεκριµένα στο «Skiathos Palace», εκεί όπου ο πατέρας του, Γιώργος, είναι επικεφαλής εδώ και πολλά χρόνια στο τµήµα ζαχαροπλαστικής.



Ο νεαρός άσος, µάλιστα, έκανε έκπληξη µε την επίσκεψή του στον πατέρα του. Τότε έγινε αντιληπτός από τουρίστες πελάτες του ξενοδοχείου, που είχαν φτάσει µε απευθείας πτήση από το εξωτερικό στη Σκιάθο και µόλις τον αντιλήφθηκαν έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν µαζί του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


Ο «Τσίµι», όπως τον λένε στο Ανφιλντ, παρότι ζει ηµέρες µεγάλης διασηµότητας, δεν ξεχνάει τους φίλους του στο νησί, το οποίο πάντα είναι ο πρώτος σταθµός των διακοπών του, και πιο συγκεκριµένα η παραλία της Αγίας Ελένης, αφού γνωρίζει όλο το προσωπικό κι έχει οικογενειακές σχέσεις µε τον Λάµπρο Σανιδά, τον υπεύθυνο του summer beach bar «Agia Eleni».



Φυσικά, ο αριστερός φουλ µπακ έκανε τις βουτιές του και στα Μάραθα, την παραλία κάτω από το «Skiathos Palace», όπου «βολτάρουν» συχνά κύκνοι, µαζί µε τους οποίους επιλέγει να κολυµπά.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Κώστας Τσιµίκας έφαγε φρέσκα θαλασσινά και σαλάτες στο φηµισµένο «Carnayo restaurant» µαζί µε τον µάνατζέρ του και τον πατέρα του. To ίδιο βράδυ στην παρέα του βρέθηκε και ο Αρης ∆ερβένης, ιδιοκτήτης του «Skiathos Palace», τον οποίο γνωρίζει από παιδί.



Στο άκουσµα της είδησης ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν στο µαγαζί, πολλά παιδάκια έτρεξαν για να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν µαζί του, µε τον Τσιµίκα να µην κουράζεται καθόλου να ποζάρει µαζί τους.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/06/2022