Διακοπές στην Ζάκυνθο κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το No4 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις κάνει ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις και ξεκουράζεται έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς.

Το ζευγάρι μετά το Βερολίνο, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, επέλεξε το όμορφο νησί του Ιονίου για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του imerazante.gr, o Έλληνας πρωταθλητής και η σύντροφός του, έφτασαν στο νησί με ιδιωτικό σκάφος. Αρχικά κατέπλευσαν στο Κερί και μετά στην πόλη της Ζακύνθου.

Ο τενίστας και η 26χρονη έκαναν βόλτα στην πλατεία Σολωμού και στην Πλατεία Αγίου Μάρκου, έπαιξαν παιχνίδια σε κατάστημα, ενώ ο ίδιος δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφία και να μοιράσει αυτόγραφα στους θαυμαστές του, που ήταν κατενθουσιασμένοι.

«Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για διακοπές, ένα ήσυχο μέρος, έχω επιλέξει και στο παρελθόν τον προορισμό για να περάσω λίγες ημέρες εκτός τένις. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχει η Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Θα επισκεφθώ και άλλα μέρη του Ιονίου», δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Ionian Channel.