Ο Μαρσέλο αποθεώνεται όχι μόνο από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά πέφτουν «βροχή» τα σχόλια από τους συναδέλφους του, όπως του Ζιοβάνι, του Μπενζεμά, του Εβρά, του Ντουντού αλλά και πρώην «ερυθρόλευκων» όπως ο Ποντένσε και ο Γκιγιέρμε.

Θρύλοι του ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι σπουδαίοι παίκτες αλλά και κορυφαίοι πρώην συμπαίκτες του, έστειλαν μέσω των social media το δικό τους μήνυμα στον Μαρσέλο.

 Ο Βραζιλιάνος σταρ, μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ποζάροντας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και από τη συγκλονιστική υποδοχή που του επιφύλαξαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Πειραιώτες. Ακολούθησε αποθέωση και… βροχή ευχών, με τα σχόλια να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

 O θρυλικός Ζιοβάνι, σχολίασε με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στο βίντεο του Μαρσέλο από το φαληρικό γήπεδο, τη βραδιά της υποδοχής του (5/9).

  Ο Ντουντού θυμήθηκε τα παλιά και έγραψε  «Μόνο Ολυμπιακός».

 Ο γιος του σπουδαίου Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο άφησε το σχόλιό του στο ποστ του Μαρσέλο.

 Το φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά σχολίασε την ανάρτηση του Μαρσέλο μέσα από τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», με… φωτιές!

  Στο ίδιο στυλ και η αντίδραση των Κασεμίρο και Βινίσιους, που μόλις πριν λίγους μήνες πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του 14ου Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 Αρμπελόα, Πατρίς Εβρά και η επίσημη Adidas:

 Και πρώην «ερυθρόλευκοι» άσοι όμως όπως ο Ποντένσε και ο Γκιγιέρμε, φαίνεται ότι νοστάλγησαν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην έδρα τους.