Ο Λιονέλ Μέσι διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στον χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Τζουάν Λαπόρτα φαίνεται να βάζει σε μια τάξη τα οικονομικά των μπλαουγκράνα, τα σενάρια αυξάνονται, με τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης αλλά και της Αργεντινής να δίνουν ρεσιτάλ.

Στο podcast του ole.com.ar η δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι, ανέλυσε τα δεδομένα για το μέλλον του Μέσι, μετά τις δηλώσεις του οικονομικού αντιπροέδρου της Μπάρτσα, Εντουάρντ Ρομέου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το επόμενο καλοκαίρι η ομάδα μπορεί να αποκτήσει το «αστέρι της Αργεντινής».

Η Μπρουνάτι εξήγησε την τρέχουσα κατάσταση, αλλά και το πιθανό σχέδιο της Μπαρτσελόνα προκειμένου να πείσει τον «Πούλγκα» να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Λίγο αργότερα, βέβαια, με ανάρτηση της στο Twitter έδειξε να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη για τη μεγάλη επιστροφή αναφέροντας ότι ο Μέσι θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα από την 1η Ιουλίου 2023.