Ο Ολυμπιακός παίζει στο Μπακού απέναντι στην Καραμπάγκ την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, στις 19:45, για την 4η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League και έχει μια τελευταία ευκαιρία να βρεθεί στο κόλπο της συνέχισης της πορείας του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έστω και μέσω του Conference League.

Μία εβδομάδα πριν, οι «ερυθρόλευκοι» πληγώθηκαν στο Φάληρο από τους Αζέρους, αφού ηττήθηκαν 3-0. Ο Μίτσελ μίλησε για μία αρρώστια που «θεραπεύουμε σιγά σιγά» στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, στην οποία αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

«Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρία παιχνίδια για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή», τόνισε αρχικά ο Μίτσελ, που χαρακτήρισε «καθοριστικό» το παιχνίδι του Αζερμπαϊτζάν.

Επιπλέον, τόνισε ότι «δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσουν να βάζω παιδιά από την ακαδημία, μου αρέσει να στοιχηματίζω στους νέους. Θα είναι πιο δύσκολο με μεγάλο ρόστερ, θα παίρνουν όμως ευκαιρίες. Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο».

Σχολιάζοντας το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, ο Μίτσελ μίλησε για μία αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύει, πιθανότατα αναφερόμενος στην κατάρρευση του Ολυμπιακού αφού η Καραμπάγκ προηγήθηκε στο σκορ.