Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζάλγκιρις Κάουνας την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 90-80 στο ΣΕΦ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, και ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το βραβείο του MVP για τη 2η αγωνιστική.

Παρ’ ότι κρίνεται ως φυσιολογική, η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις Κάουνας, 90-80, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague δεν θα ήταν εύκολη αν ο Σάσα Βεζένκοφ, εκτός των άλλων, δεν διατηρούσε την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας ως το τέλος.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε σπουδαία εμφάνιση, αφού πέτυχε 23 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, ενώ είχε δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα και λάθη.

Ο Βεζένκοφ σούταρε με 57% ποσοστό πεδιάς, 8 στα 14 συνολικά, συγκεκριμένα 6 στα 10 δίποντα και 2 στα 4 τρίποντα, ενώ συμπλήρωσε το ενεργητικό του με 5 στις 6 βολές. Είχε επίσης πέντε κερδισμένα φάουλ σε 36 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα που παρέμεινε στο παρκέ.

Με το συνολικό rating 37 να αναδεικνύει την εμφάνισή του την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, ο 27χρονος Βούλγαρος φόργουορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στη διοργάνωση για τη 2η αγωνιστική της.