Η εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο στο 53’ βρήκε στόχο, όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει κάτι στον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Βόλος ισοφάρισε στο 62’ με τον Τσοκάνη και πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντέλετιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Η 8η αγωνιστική θα συνεχιστεί αύριο με τέσσερα ματς: ΑΕΚ – Ατρόμητος στις 4, ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ στις 6, Λαμία – Παναθηναϊκός στις 7:30 και Αστέρας – Παναιτωλικός στις 8:30.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ στις 8. Σε ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης» θα υποδεχτεί τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ. Περίπου 25.000 οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έχουν κλείσει θέση στο γήπεδο και τα εισιτήρια που μένουν, αναμένεται να εξαντληθούν.

Ο Βρσάλικο έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και έχεις λίγες πιθανότητες να παίξει. Ο Εμβιλά έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική και προσπαθεί να προλάβει την αναμέτρηση. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει για την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής. Στο ταξίδι θα πάρουν μέρος οι Ντούγκας Αουγκούστο και Κουλιεράκης, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ο Λουτσέσκου θα αφήσει στη Θεσσαλονίκη τους ανέτοιμους Βιεϊρίνια, Τόμας και Μιχαηλίδη και τον τιμωρημένο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Κουρμπέλης διέψευσε τα προγνωστικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Η συμμετοχή του αρχηγού θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή.

Ο Τσέριν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τους Σπόραρ και Κώτσιρα. Στην ΑΕΚ, Τσούμπερ, Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ δεν θα είναι παρόντες εναντίον του Ατρόμητου, ενώ αμφίβολος κρίνεται ο Σιντιμπέ. Ο Στάνκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, όμως ίσως ο Αλμέιδα να κρατήσει στην ενδεκάδα τον Αθανασιάδη.