Η σέντρα του Κώστα Τσιμίκα στο 22' της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ για την Premier League ήταν αλφάδι και ο Ντάρβιν Νούνιες με κεφαλιά έβαλε το γκολ με το οποίο οι ασθμαίνοντες «κόκκινοι» επικράτησαν των Λονδρέζων 1-0. O Έλληνας αριστερός μπακ είναι δεύτερος σε ασίστ στο πρωτάθλημα με 5, πίσω μόνο από το αδιαφιλονίκητο φαβορί Κέβιν ντε Μπρόινε, που έχει 11. 

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, μετά το 7-1 επί των Ρέιντζερς για το Champions League στη Γλασκώβη και το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» μπορεί να έχουν τραυματισμούς, με τους Λουίς Ντίας και Ντιόγκο Τζότα να έχουν αποδυναμώσει την επιθετική γραμμή τους, αλλά παίρνουν ανάσες. Το παιχνίδι δεν είχε περαιτέρω αγωνία λόγω της απόκρουσης του Άλισον στο πέναλτι του Μπόουεν, στο 45'. 


Μείωσαν στους εφτά βαθμούς την απόσταση από τη Μάντσεστερ Σίτι και στους 11 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και πλέον έχουν τα ίδια παιχνίδια. 

Σε ένα άλλο πολύ σημαντικό παιχνίδι, που έγινε στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Τότεναμ με τα γκολ των Φρεντ και Μπρούνο Φερνάντες. Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ έφτασε στους 19 βαθμούς, ένα λιγότερο από την Τσέλσι που έχασε βαθμούς με το εκτός έδρας 0-0 με την Μπρέντφορντ, και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, οκτώ πόντους από την κορυφή.

Premier League 


Τα αποτελέσματα: Μπράιτον-Νότιγχαμ 0-0, Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 2-1, Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 0-1, Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 1-0, Νιούκαστλ-Έβερτον 1-0, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 0-0, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (αναβλήθηκε). Το πρόγραμμα (20/10): 21:30 Φούλαμ-Άστον Βίλα, 22:15 Λέστερ-Λιντς