Παρά την ήττα 2-0 από τη Ναντ στο Καραϊσκάκη, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός τελείωσε την ευρωπαϊκή περιπέτειά του φέτος με αισιοδοξία. Παρεμπιπτόντως, και για να μη μένουν κενά στη διήγηση, με τις σερί δύο νίκες, ο Γάλλοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αφήνοντας τρίτη την Καραμπάγκ, η οποία ναι μεν ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, 1-1, την πρώτη Φράιμπουργκ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα του ενός βαθμού που είχε από τη Ναντ. 

Ο Μίτσελ επέλεξε πέντε ποδοσφαιριστές που είτε ήταν είτε ακόμη είναι στην Ακαδημία του συλλόγου για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, κάνοντας πράξη αυτό που είπε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ότι θα δώσει ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές ώστε να του αποδείξουν πως κάνει λάθος που δεν τους χρησιμοποιεί. Από τον Καλογερόπουλο ως τον Ανδρούτσο και από τον Βρουσάι ως τον Μπόουλερ, όσοι έπαιξαν μπορεί να μην έπιασαν την καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά το πάθος και ο ενθουσιασμός με τους οποίους προσέγγισαν το ματς ήταν στοιχεία θαυμάσια.

Επιπλέον, μπήκε και ο 20χρονος Τάσος Σαπουντζής, γιος του παλαίμαχου Αντώνη Σαπουντζή, που παίζει στον Ολυμπιακό από τότε που ήταν στην Κ17, ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα. 


Ο Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος, έκανε κυκλοφορία, έδειξε χημεία, αλλά δεν ξεφορτώθηκε την παιδική ασθένεια που φέτος τον θέλει να δέχεται γκολ αργά σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. 

Στο 79' ο Μοσταφά Μοχάμεντ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ύστερα από πάσα του Λουντοβίκ Μπλας, ενώ (πάλι στο 90') οι ρόλοι άλλαξαν και ήταν ο τελευταίος που έβαλε το γκολ με το οποίο η Ναντ πανηγύρισε την πρόκριση. Η Καραμπάγκ θα συνεχίσει στο Europa Conference League. O Ολυμπιακός, από την άλλη, με πολλούς βασικούς στον πάγκο, προετοιμάζεται για το πλέον κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League. 

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος (61' Σισέ), Βρουσάι (46' Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85' Άβιλα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (69' Μαρσέλο), Αραμπί (46' Σαπουντζής), Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ναντ: Λαφόντ, Φάμπιο (5' Άπια), Παλουά, Γκεσάν (80' Κοκό), Μουτουσαμί (73' Σιριβέγια), Γκαναγκό (73' Μπαμπά), Σισόκο, Καστεγέτο, Σιμόν (46' Μπλας), Κορκία, Μοσταφά Μοχάμεντ.