Μια εικόνα που οι διοργανωτές του Μουντιάλ 2022 ήθελαν να αποφύγουν με κάθε τρόπο έγινε πραγματικότητα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Οι ιθύνοντες του Μουντιάλ του Κατάρ, μιας χώρας με αρκετούς περιορισμούς για τις γυναίκες και τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, φοβόντουσαν την παρουσία των οπαδών της Βρετανίας.

Από εκεί περίμεναν ότι θα γίνουν «έκτροπα» και για τον λόγο αυτόν απαγόρευσαν στους οπαδούς την κατανάλωση αλκοόλ κοντά στα γήπεδα, προκειμένου να περιορίσουν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Όμως όλα τα σχέδια πήγαν στον… κουβά, καθώς μια νεαρή φίλαθλος από τη Βρετανία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια άκρως τολμηρή -αν σκεφτεί κανείς τους νόμους που ισχύουν στο Εμιράτο- κίνηση: να αποκαλύψει το στήθος της σε δημόσια θέα.

Η απρόσμενη αυτή κίνηση πραγματοποιήθηκε πριν απο τον αγώνα της Αγγλίας με το Ιράν στην Ντόχα, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η συγκεκριμένη Βρετανίδα συνελήφθη ή αν έχει γίνει κάποια έρευνα των Αρχών εναντίον της, όμως το περιστατικό έγινε άμεσα viral στα κοινωνικά δίκτυα, με αρκετούς μουσουλμάνους να σχολιάζουν ότι τέτοιες εικόνες δεν ταιριάζουν στον πολιτισμό τους.