Έγκριτη ιστοσελίδα που αφορά στη Λίβερπουλ είναι η liverpoolecho.co.uk και το κείμενο που αφορά στον Κώστα Τσιμίκα είναι υπογεγραμμένο, ως εκ τούτου οι πιθανότητες να ισχύει το ρεπορτάζ που θέλει τους «κόκκινους» να προσφέρουν τον διεθνή αριστερό μπακ στη Γιουβέντους προκειμένου να πείσει τη «Μεγάλη Κυρία» να της παραχωρήσει τον Αντριέν Ραμπιό από τον Ιανουάριο. 


Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι δεδομένο ότι θέλει τον Γάλλο, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά ο αρχικός σχεδιασμός, που ήταν να περιμένουν να λήξει η σεζόν, καταστρατηγήθηκε επειδή δεν έχει πάρει προσφορά από τους δύο αμυντικούς μέσους του, δηλαδή τον Αρτούρ και τον Ναμπί Κεϊτά. 

Ο Τσιμίκας, πάντως, έχει κάνει... σοβαρά πράγματα φέτος, έχοντας 16 συμμετοχές και πέντε ασίστ. Ωστόσο, ο Κλοπ φαίνεται ότι σκέφτεται πως το μη χείρον είναι όντως βέλτιον, καθώς μπροστά στον διεθνή μπακ έχει τον Άντι Ρόμπερτσον. Βεβαίως, είναι τρομερό ρίσκο να βγάλεις πάνω από μισή σεζόν με έναν αριστερό ακραίο, αλλά πιθανότατα ο Γερμανός τεχνικός έχει πλάνο που, στην περίπτωση των αμυντικών μέσων, δεν υπάρχει.