Ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς της Αργεντινής, μετά τη νίκη της επί του Μεξικού 2-0 το βράδυ του Σαββάτου, 26 Νοεμβρίου, για τον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν αρκετό για να μεταφέρει τον Σαούλ «Κανέλο» Άλβαρες στον κόσμο της οργής. Ο Μεξικανός μποξέρ, παγκόσμιος πρωταθλητής στη super middleweight, είδε το βίντεο και εντόπισε ότι ο Λιονέλ Μέσι πάτησε μία φανέλα που, κατά πάσα πιθανότητα, ήταν της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. 


Ο Κανέλο, που έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες, επιτέθηκε στον Μέσι μέσω του twitter, λέγοντας: «Να προσεύχεται στον Θεό να μην τον βρω μπροστά μου», ενώ συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση, τονίζοντας: «Όπως σέβομαι εγώ την Αργεντινή, έτσι κι αυτός να σέβεται το Μεξικό». 




Ο 32χρονος πυγμάχος, πάντως, δεν έπαιξε... μπαλίτσα μόνος του. Ο Σέρχιο Αγουέρο, κολλητός φίλος του Μέσι και παντρεμένος με την Τζιανίνα Μαραντόνα, κόρη του θρυλικού Ντιέγκο, απάντησε για λογαριασμό του σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής. 



«Κύριε Κανέλο, μην ψάχνεις για δικαιολογίες ή προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι δεν ξέρεις από ποδόσφαιρο και τι συμβαίνει μέσα σε αποδυτήρια. Οι φανέλες είναι πάντοτε στο πάτωμα μετά τα παιχνίδια εξαιτίας του ιδρώτα. Και έπειτα, αν δεις καλά, κάνει κίνηση (σ.σ.: ο Μέσι) για να απομακρύνει το παπούτσι και κατά λάθος ακουμπάει και τη φανέλα», απάντησε ο παλαίμαχος επιθετικός, που το 2012, απέναντι στην ΚΠΡ, σημείωσε το πιο σημαντικό γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, εκείνο που της χάρισε τον τίτλο το 2012.