Συντονισμένος θα είναι όλος ο κόσμος την ερχόμενη Κυριακή στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022, στον οποίο η Αργεντινή και η Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Σε ένα repeat του μεταξύ τους αγώνα στο περασμένο Μουντιάλ το 2018 στη Ρωσία.

Πρόκειται για μια ευκαιρία εκδίκησης για την Αργεντινή, η οποία θα έχει στο πλευρό της για άλλη μια φορά τον «τρελαμένο» λαό της.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά δηλαδή, καθώς οι οπαδοί της «Αλμπισελέστε» έχουν κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στο Κατάρ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Μέσα της χώρας, σχεδόν 50.000 Αργεντινοί θα βρεθούν την Κυριακή στο «Lusail Stadium» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό της ομάδας του Λιονέλ Μέσι απέναντι σε εκείνη του Κίλιαν Εμπαπέ.

Πιο συγκεκριμένα, οι 50.000 Αργεντινοί, πέρα από τους υπόλοιπους που την υποστηρίζουν, θα έχουν μαζί τους 4.000 σημαίες, 6.000 μπαλόνια και 2.000 κασκόλ στα χρώματα της χώρας.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί φυσικά ποτέ σε κανέναν άλλον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Αργεντινούς να δείχνουν πόσο πολύ διψάνε για την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ.