Ενώπιον του Σάσα Βεζένκοφ, της ομάδας μπάσκετ, ο Ολυμπιακός έκανε κάτι που δεν ήταν εύκολο για 16 λεπτά, αλλά ήταν δεδομένο: νίκησε 11-4 τον Εθνικό στον τελικό που έγινε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» το απόγευμα του Σαββάτου και κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό του Super Cup Ευρώπης και τρίτο στην Ιστορία του στο πόλο Γυναικών. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα που κατέκτησε την Euroleague και εκείνη που πήρε το LEN Trophy. 
 
Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου προέβαλε αντίσταση, αλλά το οπλοστάσιο της ομάδας του Αλεκσάνταρ Τσίριτς ήταν περισσότερο και οι «κυανόλευκες» σιγά σιγά λύγιζαν. 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τρία γκολ, 5-2, στο δεύτερο οκτάλεπτο και τελείωσε μπροστά, 7-3, το τρίτο. Στο τέταρτο, πια, έβαλε το βουλοκέρι στην κατάκτηση του τίτλου. 

Το τμήμα έφτασε, πια, τους εφτά ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρία τρόπαια Euroleague (2015, 2021, 2022), τρία Super Cup Ευρώπης τις ίδιες χρονιές, ενώ πήρε και το LEN Trophy το 2014. 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-1, 4-1

Ολυμπιακός (Αλ. Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.
Εθνικός (Στ. Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα, Λασκαρίδου, Κοντονή, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους, Μπέκρη.