Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, σε ανάρτησή του στο Instagram ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα», προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων από τους μουσουλμάνους.

Ο Σαλάχ πόζαρε με την οικογένειά του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς μουσουλμάνους, οι οποίοι με αναρτήσεις τους στα social media εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την κίνηση αυτή του ομόθρησκού τους ποδοσφαιριστή.

«Θα σταματήσω να σε κάνω follow και θα σταματήσω να στηρίζω τη Λίβερπουλ, επειδή γιορτάζεις τα Χριστούγεννα μαζί με τους Χριστιανούς» έγραψε χρήστης των social media.

«Ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ από όταν γεννήθηκα, αλλά θα σταματήσω τώρα, γιατί γιορτάζεις τα Χριστούγεννα με τους Χριστιανούς. Με έχασες από υποστηρικτή, Μο Σαλάχ. Αντίο!», «Σε αγαπούσα ως οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε θεωρούσα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και αποτελούσες έμπνευση για μένα, αλλά μετά από αυτή την ανάρτηση δεν αποτελείς πια πρότυπο για μένα», «Με απογοήτευσες» ήταν μερικά από τα επικριτικά για τον Σαλάχ σχόλια.