Μετά την αναπάντεχη πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον ο σύντροφό της την Πρωτοχρονιά και το μεγάλο «ναι» που είπε, η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις συγκινητικές στιγμές, τις οποίες μοιράστηκε μέσω Instagram.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Σκοποβολής μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και σε ερώτηση για το αν αυτή η Πρωτοχρονιά ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής της, ανέφερε: «Ναι, μακράν. Μακράν η πιο ευτυχισμένη, η πιο συναρπαστική, η πιο απρόβλεπτη και ελπίζω πραγματικά όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα που μου έφερε, να είναι έτσι και η χρονιά για όλο τον κόσμο».


«Ήταν συνεννοημένοι»

Για το πως έγινε η πρόταση γάμου, είπε: «Ήμασταν με παρέα στο σπίτι, σε ρεβεγιόν στο σπίτι μας. Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό, ήταν συνεννοημένοι όλοι εδώ».

Για το εάν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως όχι. Ήταν κάτι αναπάντεχο. Και για το timing ίσως με εξέπληξε περισσότερο. Ήμουν και απασχολημένη με τις προετοιμασίες του ρεβεγιόν και τα λοιπά, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη».

Όσον αφορά την θετική απάντηση που έδωσε στον αρραβωνιαστικό της, αποκάλυψε: «Ήταν με τη μια «ναι» εννοείται. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Άπειρη συγκίνηση και πολύ χαρά. Όλα τα όμορφα και καλά συναισθήματα στον υπέρμετρο βαθμό».