Ύστερα από δύο ισοπαλίες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες για τη 16η αγωνιστική της Super League, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας, αλλά το παιχνίδι στιγματίστηκε από δακρυγόνα των ΜΑΤ, που έπεσαν στις κερκίδες 4 και 5, οι οποίες είχαν καταληφθεί από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού



Με το που σφύριξε δύο φορές ο διαιτητής Τσακαλίδης, όλο το γήπεδο ξεσηκώθηκε, αφού οι θεατές δάκρυσαν και προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στον αγωνιστικό χώρο. 

Μάλιστα, ένας φίλαθλος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με αναπνευστικό πρόβλημα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο, μεταφέρνοντάς τον στο νοσοκομείο.



Ακόμα και πριν την έναρξη του παιχνιδιού, σε μικρής έκτασης επεισόδια, περίπου 200 μέτρα από το γήπεδο της Λιβαδειάς, η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων.

Σε αυτό το συμβάν η κατάσταση ηρέμησε, ωστόσο τα χημικά μεταφέρθηκαν με τον αέρα και μέσα στο γήπεδο, με αρκετό κόσμο στην κεντρική εξέδρα να προσπαθεί να βρει έξοδο μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.