Το παιχνίδι με την Αλ Ταέε δεν ήταν για την Αλ Νασρ μόνο μια υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και ένα δρώμενο ψυχαγωγίας, αφού θα έκανε το ντεμπούτο του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως μεταδίδεται από τα βρετανικά Μέσα, προεξαρχούσης της «Daily Mail», αυτό δεν πρόκειται να γίνει αύριο Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. 

Ο Πορτογάλος είχε χτυπήσει το χέρι ενός 14χρονου άμα τη λήξει του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (1-0) για την Premier League και οι δύο αγωνιστικές τιμωρίας από την FA, δηλαδή την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας, φαίνεται ότι ισχύουν και στη Σαουδική Αραβία, αφού η τιμωρία μεταφέρεται σε ομοσπονδίες που είναι μέλη της FIFA. 

Η Αλ Νασρ είχε δώσει και τα 28.000 διαθέσιμα εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι και, όπως μπορεί να κατανοήσει κάποιος και από την παρουσίασή του, ετοίμαζε event, αλλά δεν θα της... κάτσει. 



Στον Ρονάλντο επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών για ανάρμοστη συμπεριφορά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία Αγγλίας (FA), καθώς έσπασε το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου, χτυπώντας το χέρι του μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με σκορ 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» στις 9 Απριλίου του 2022.



Τότε ο πιτσιρικάς «ανακάλυψε» αίμα στο πόδι του Πορτογάλου σούπερ σταρ και προσπάθησε να το τραβήξει σε βίντεο. Ο Ρονάλντο αντέδρασε σπασμωδικά. Το υλικό χρησιμοποιήθηκε ώστε να τιμωρηθεί... εφτά μήνες αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι δεν έχει εκτίσει την ποινή του. Μάλιστα, αν ισχύει αυτό, δεν θα παίξει ούτε στο επόμενο ματς.