Δεν προκρίνεται... κάθε μέρα η Ελλάδα σε ημιτελικούς διεθνούς διοργάνωσης στο τένις και μάλιστα σε χώρα που η ελληνική κοινότητα έχει σπουδαία δυναμική, ως εκ τούτου η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχαν δίκιο να είναι περήφανοι μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας, 3-2, στους προημιτελικούς του United Cup. 



Περήφανοι και με χαμόγελο λαμπερό, που προέδιδε τη χαρά τους. Προφανώς, έκαναν ευτυχισμένους και τους ομογενείς στο Περθ της Αυστραλίας, οι οποίοι τους στάθηκαν στο σημείο που οι Έλληνες τενίστες ένιωθαν να παίζουν εντός έδρας, και μάλιστα σε μια χώρα η οποία έχει πολύ σημαντικό κροατικό στοιχείο. 



«Είμαι τόσο περήφανη για αυτή την ομάδα. Η χημεία που έχουμε με τον Στέφανο μάς βοήθησε πολύ. Νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας με τόσους Έλληνες εδώ», τόνισε αρχικά η Σάκκαρη

Ο Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κροατίας που έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την ομάδα και αυτό που καταφέραμε, αλλά για μας η διοργάνωση αρχίζει τώρα. Θα είμαστε στο Σίδνεϊ, αλλά η καρδιά μας θα παραμείνει εδώ στο Περθ, που είχαμε τόσο σπουδαία στήριξη».