Ποιους επέλεξε ο Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Βόλο.
Πανέτοιμος για το κομβικό ματς στον Βόλο είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους και το απόγευμα αναχωρούν για τον Βόλο και το αυριανό ματς (4μμ) με την τοπική ομάδα σε μια αγωνιστική που έχουν την ευκαιρία να μειώσουν και άλλο την διαφορά από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας.



Ο Μίτσελ αποφάσισε να πάρει μαζί του στον Βόλο όλους τους διαθέσιμους παίκτες, μαζί και τον Μαρσέλο που σε αντίθεση με το ματς στη Νίκαια όπου είχε μείνει εκτός αποστολής τώρα είναι στους 23 που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στην αποστολή και ο Ρέαμπτσιουκ που μπορεί να «πολιορκείται» από την Μπολόνια όμως θα είναι στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών, μέσα και ο Ουι-Τζό όπως ήταν και στο ματς με τον Αστέρα αλλά τελικά είχε αποκλειστεί από την 20αδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βρουσάι, Μπα, Βαλμπουενά αλλά και ο Σισέ που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ.

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.