Μια αγωνιστική… κόμβος για την πορεία του πρωταθλήματος. Δύο αγώνες που θα κρίνουν πολλά. Και αν για το ντέρμπι στην Ν. Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι, στις 4μμ στο Πανθεσσαλικό οφείλει να κάνει την δική του δουλειά καλά.

Και το βράδυ στην… OPAP Arena να «είναι και αυτός εκεί», με την πίεση πάνω σε ΑΕΚ και ΠΑΟ. Για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Βόλο είναι do or die! Όπως άλλωστε όλα εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο to10.gr, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και αυτό ακριβώς έχει τονίσει ο Μίτσελ μιλώντας στους παίκτες του, αναλύοντας τον αντίπαλο και κυρίως το πώς ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο «τρίποντο».

«Κατοχή, συγκέντρωση, κοντά οι γραμμές, επιβάλλεται το ρυθμό σας και θα νικήσουμε» είναι το σύνθημα του Ισπανού προπονητή που δείχνει πως θα αφήσει στην άκρη τις εκπλήξεις και θα πάει ξανά στην 11αδα «μπετόν» που αποδίδει άλλωστε από την διακοπή και μετά, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο στα Γιάννενα.

Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ, Ροντινέι στα δεξιά με τον βαθμό δυσκολίας για τον ίδιο να ανεβαίνει, Σωκράτης-Ντόη στα στόπερ, Ρέαμπτσιουκ αριστερά (ίσως στο τελευταίο του ματς με τα ερυθρόλευκα) Εμβιλά-Χουάνγκ στον άξονα, τα δύο 10αρια Φορτούνης και Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μπακαμπού (αουτσάιντερ ο Ελ Αραμπί). Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα ήταν η έκπληξη όμως δύσκολα εν τέλει θα προκύψει.