Όλα φτιάχνουν. Σημασία έχει να ξέρεις μπάσκετ. Τα βασικά. Αυτά που οι Αμερικανοί αποκαλούν fundamentals. Ο Κόνορ Ουίλιαμς παίζει με το ορμέμφυτο και είναι καλός μιμητής κινήσεων, γι' αυτό κιόλας, επί του παρόντος, τα 163 κιλά που συναντούν τα 213 εκατοστά που χωρίζουν τα μαλλιά του από το έδαφος, δεν είναι μειονέκτημα. Τουναντίον. 



Ενορχηστρωτής επιθέσεων της ομάδας του, o 20χρονος από το Ροτσέστερ παίζει στο κολέγιο Βίκτορ και το 2021 βραβεύτηκε ως ο παίκτης της χρονιάς στην πολιτεία Μονρόε. Ενδεχομένως κάποια από τα κολέγια να εκτιμούσαν τις ικανότητές τους, αλλά όχι το εύρος τους, ωστόσο ο Ουίλιαμς μάλλον θα τους κάνει να το μετανιώσουν. Τα βασικά τα γνωρίζει πολύ καλά, οπότε στην περίπτωση που υπάρχουν πιθανότητες για επαγγελματική καριέρα, το κορμί θα φτιαχτεί. 



Πιο μικρός έπαιζε αμερικανικό ποδόσφαιρο και είχε αρκετές προτάσεις λόγω της σωματοδομής του, αλλά στην πρώτη του χρονιά στο κολέγιο επέλεξε να ασχοληθεί με την πορτοκαλί θεά γιατί όπως είπε «είμαι καλύτερος στο μπάσκετ».

Ο τεράστιος Γουίλιαμς σκοράρει με άνεση τρίποντα και πασάρει την μπάλα λες και γεννήθηκε γι' αυτό, θυμίζοντας τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος είναι επίσης τεράστιος, αλλά πολύ πιο αθλητικός...



Υπάρχει βίντεο που σκοντάφει, πέφτει, σηκώνεται και, ενώ δείχνει να έχει πρόβλημα, δίνει μια απίθανη τελική πάσα. 



Ο 20χρονος Αμερικανός αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» τη φοβερή αποδοχή που έχει από το κοινό ιδρύοντας ένα ίδρυμα που βρίσκει υποτροφίες σε άπορους φοιτητές, ενώ ήδη έχει μια συλλογή ρούχων που φέρει το όνομά του. Για την ακρίβεια, το παρατσούκλι του που είναι «Big Cozy».