Στα καλά νέα, η εμφάνιση με την οποία επρόκειτο η Νάπολι να παραταχθεί για το παιχνίδι τοτυ Coppa Italia με την Κρεμονέζε την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, στις 22:00 στο «Σαν Πάολο» προέκυψε σε συνεργασία με την Emporio Armani και είναι συλλεκτική, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου. Στα κακά νέα, για να την παραγγείλει κάποιος χρειάζεται να ξοδέψει, μόνο για την απόκτησή της και ξέχωρα από τα έξοδα αποστολής, 125 ευρώ. 

Όπως και να έχει, όμως, είναι μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση που λανσάρεται για τη γιορτή των Ερωτευμένων. Η Νάπολι πρόκειται να έχει έσοδα από τις πωλήσεις, παρ' όλα αυτά όχι εκείνα που θα προέκυπταν από το παιχνίδι με την Κρεμονέζε.



Συγκεκριμένα, οι εμφανίσεις που επρόκειτο να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Λουτσιάνο Σπαλέτι για το παιχνίδι του Κυπέλλου θα βγουν σε δημοπρασία και τα έσοδα φαίνεται ότι θα διατεθούν σε φιλανθρωπία. 

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Νάπολι πέρασε πρώτη από τον όμιλό της στο Champions League και θα παίξει στη φάση των «16» με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στη Serie A, παρά την ήττα της 1-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» από την Ίντερ, διατηρεί μια αξιόπιστη διαφορά, εννιά βαθμών, από τη δεύτερη Μίλαν, αν και απομένει πάνω από ένας γύρος στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, το τελευταίο της παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως πειστικό, αφού συνέτριψε 5-1 τη Γιουβέντους, θυμίζοντας την εποχή που στο «Σαν Πάολο» μεγαλουργούσε ο ανυπέρβλητος Ντιέγκο Μαραντόνα