Οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν o 21χρονος Βραζιλιάνος μπακ θα γίνει άμεσα κάτοικος Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν αστραπιαία και με την προσφορά που κατέθεσαν, ικανοποίησαν τόσο την πλευρά του παίκτη, όσο και την ομάδα του. Κατά τις ίδιες πηγές, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Ενίσχυση

Με την απόκτηση του Ραμόν η ομάδα του Μίτσελ ενισχύεται στο αριστερό άκρο της άμυνας με έναν ποδοσφαιριστή που έχει «γράψει» 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Φλαμένγκο και μόλις πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε βασικός στο πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ποιος είναι

Ο γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001 αριστερός μπακ παραχωρήθηκε πέρυσι δανεικός στην Μπραγκαντίνο, με τη φανέλα της οποίας είχε 19 συμμετοχές, πριν η Φλαμένγκο τον πάρει πίσω τον Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραμόν είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας Κ20 και σύμφωνα με το scouting report, είναι ένας ταχυδυναμικός μπακ, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακές επιθετικές αρετές. Υπενθυμίζεται ότι από την Φλαμένγκο αποκτήθηκε πρόσφατα και ο Ροντινέι, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της ερυθρόλευκης άμυνας.