Άλλαξε η σάλα μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Φεβρουαρίου, να φιλοξενήσει τα παιχνίδια της εθνικής τένις απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Εκουαδόρ, για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή το World Group 1. 

Tο κλειστό «Νίκος Γκάλης» μετατράπηκε σε κορτ, προκειμένου να υποδεχθεί τους διεθνείς, προεξάρχοντος του νούμερου 3 στην παγκόσμια κατάταξη, Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος αξίζει να υπενθυμιστεί ότι την περασμένη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, έπαιξε στον τελικό του πρώτου Major της χρονιάς, Australian Open, απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς



Την Ελλάδα στα παιχνίδια θα εκπροσωπήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ομοσπονδιακός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.



Την ελληνική ομάδα απαρτίζουν, ακόμα, ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο συνεργάτης προπονητής Θανάσης Μανέκας.



Το Σάββατο (4/2) θα γίνουν τα πρώτα δύο παιχνίδια των μονών, με ώρα έναρξης τις 11:00 το πρωί, ενώ την Κυριακή θα γίνουν τα υπόλοιπα (ένα διπλό και δυο μονά), εφόσον παραστεί η ανάγκη για τα δύο τελευταία, αρχής γενομένης από το διπλό, στις 12:00 το μεσημέρι.