Η Νότιγχαμ κέρδισε τη Λιντς ανεβαίνοντας ακόμη περισσότρεο στη βαθμολογία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε και στη Μαγιόρκα, ενώ η Νάπολι συνέχισε την πορεία της προς το τίτλο στην Ιταλία.

Η Νάπολι συνέχισε την προέλασή της προς τον τίτλο. Με πέναλτι του Κβαρατσχέλια το 0-1 στο 47’ για να ακολουθήσουν δυο γκολ από τον Οσιμέν στο 68′ και στο 73΄ για το τελικό 0-3 στο «Αλμπέρτι Πίκο» Βασικός ο Νικολάου για τη Σπέτσια.

Οδυνηρή ήττα για τη Ρεάλ στις Βαλεαρίδες. Δίχως Μπενζεμά και Μιλιτάο η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχασε 1-0 από τη Μαγιόρκα. Στο 13’ το αυτογκόλ του Νάτσο έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Χαμένο πέναλτι στο 60’ για τη Ρεάλ. Εκτέλεσε ο Ασένσιο, μεγάλη επέμβαση από τον Ραϊκοβιτς. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει τη Σεβίλλη, τότε θα ξεφύγει οκτώ βαθμούς από τους Μαδριλένους.

Ο Μέσι έδωσε και πάλι τη λύση στην Παρί. Με φάουλ του Φαν Ντεν Μπόμεν η Τουλούζ το 0-1 στο 20′. Ισοφάρισε στο 38’ ο Χακίμι και στο 58′ ο Αργεντίνος άσος με το δέκατο φετινό του γκολ χάρισε τη νίκη στους Παριζιάνους.

Νέα μεγάλη νίκη για τη Νότιγχαμ. Με πρωταγωνιστή στο ντεμπούτο του τον Κέιλορ Νάβας και σκόρερ τον Μπρέναν Τζόνσον στο 14′ η Φόρεστ λύγισε 1-0 τη Λιντς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.