Για βιασμό κατηγορείται ο Μαροκινός ακραίος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι. Η γαλλική «Parisien» ανέφερε ότι νεαρή κατήγγειλε τον 24χρονο διεθνή για διείσδυση παρά τη θέλησή της. 

Η κοπέλα, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα το Σαββατοκύριακο που πέρασε και προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία κατά του Χακίμι.

Γνωστό επιπλέον έγινε ότι το φερόμενο ως θύμα φαίνεται πως είχε μεταβεί στις 28 Φεβρουαρίου στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με Uber που πλήρωσε ο Χακίμι. Η πρώτη επαφή τους φαίνεται ότι έγινε μέσω του instagram. Ισχυρίστηκε, στην καταγγελία, ότι τα πράγματα ξέφυγαν, ο Χακίμι τη φίλησε στο στόμα, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε άσεμνες κινήσεις πάνω της, με την ίδια να υποστηρίζει πως δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, ο Μαροκινός φέρεται να προχωρήσει σε διείσδυση ενώ η ίδια του έλεγε πως δεν θέλει, ενώ κατάφερε να τον σταματήσει κλωτσώντας τον.

Το λόγο πλέον άνοιξαν ήδη φάκελο και ξεκίνησαν έρευνα. Θεωρείται δεδομένο πως σύντομα ο Χακίμι θα κληθεί για να καταθέσει.