Αφιερωμένη στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη είναι η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Νέστο Χρυσούπολης, για τη Γ’ Εθνική.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου είναι ένα από τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι δύο πρώην ομάδες του, με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του, αποφάσισαν να αφιερώσουν στη μνήμη του το μεταξύ τους ματς. Επίσης, όπως έγινε γνωστό τα «καθαρά» έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένεια του Ιορδάνη.

Στο γήπεδο υπάρχει η φανέλα με το Νο30 που φορούσε ο νεαρός παίκτης και μια φωτογραφία του. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήγαν στο σημείο κι άφησαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο.

adamakis__3_
adamakis__1_

Η ανακοίνωση της Καβάλας για την αναμέτρηση

Η πατρίδα μας πενθεί την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι, μακάρι ο πανδαμάτωρ χρόνος να αμβλύνει σιγά σιγά τις πληγές σε τόσες οικογένειες που πενθούν και πονούν γιατί έχασαν τόσο άδοξα δικούς τους ανθρώπους.

Ένας από αυτούς που χάθηκαν είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνης Αδαμάκης, και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του θα διεξαχθεί στην μνήμη του ο αυριανός μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην οποία επίσης αγωνίστηκε. Τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια του. Καλό ταξίδι Ιορδάνη στην γειτονιά των Αγγέλων, αιωνία σου η μνήμη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.