Στην εφημερίδα El Paris μίλησε ο ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ και αναφέρθηκε στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια Σακίρα αλλά και τη σχέση του με την Κλάρα Κία.

Αν και ο ίδιος έχει δεχθεί σειρά επικρίσεων εξαιτίας της απιστίας του στην Κολομβιανή σταρ, αναφέρει πως «Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουν γίνει αλλαγές στη ζωή μου και μπόρεσα να διατηρήσω την ευτυχία μου».

Αναφορικά με τις επικρίσεις που έχει δεχθεί και τον χαρακτηρισμό του «άπιστου», ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως «Οι μόνοι άνθρωποι, για τους οποίους νοιάζομαι είναι οι άνθρωποι που αγαπώ και αυτοί που με γνωρίζουν», και συμπλήρωσε πως «Δεν με νοιάζει κανένας άλλος», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε, στόχος του τώρα είναι να επικεντρωθεί στα παιδιά του, τον Σάσα και τον Μίλαν, ενώ τόνισε ότι κάθε γονιός έχει την ευθύνη να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.

Αντιλαμβάνεται πλήρως, όπως λέει, τον ρόλο του ως πατέρας και έχει δεσμευτεί να προστατεύει τα παιδιά του. Δεν τον ενδιαφέρει να αλλάξει την γνώμη των άλλων για εκείνον, ούτε θα το επιδιώξει. «Τη μέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και θα ελπίζω ότι έκανα πάντα αυτό που ήθελα να κάνω. Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να "καθαρίσω" την εικόνα μου», ανέφερε.