Ούτε ο Τζον Μπον Τζόβι είναι τυχαίος ούτε ο Κάμερον Νόρι. Ο πρώτος είναι ένας από τους σπουδαίους ποπ σταρ, με επιτυχίες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το «It's my life», με τέτοιο διαμέτρημα που ήταν ο φρόντμαν ενός συγκροτήματος που ονομαζόταν... Μπον Τζόβι, ο δεύτερος, ο τρέχων κορυφαίος Βρετανός τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης και περσινός νικητής του Indian Wells στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

Ο 61χρονος μουσικός έχει να περηφανεύεται για τη φιλία του με τον απόλυτο θρύλο του τένις, τον Ρότζερ Φέντερερ, που τον κάνει μόνιμο θαμώνα των τριών μεγάλων τουρνουά που γίνονται στις ΗΠΑ, δηλαδή του US Open, της προμετωπίδας των διοργανώσεων αφού πρόκειται για Major, στη Νέα Υόρκη και των Indian Wells στην Καλιφόρνια και Miami Open στη Φλόριντα, δηλαδή των δύο «χιλιαριών» τουρνουά της ATP, τα οποία δίνουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία (εκτός των τεσσάρων Major) για την παγκόσμια κατάταξη. 

Ο Μπον Τζόβι βρίσκεται στο Μαϊάμι για το Open, στο οποίο αγωνίζονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Ο Νόρι τον προσκάλεσε και προπονήθηκαν μαζί.