Με… ατάκες δεκαετίας ΄90 και με πρακτικές άλλων εποχών προσπάθησε να υπερασπιστεί τις θέσεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση των ομάδων με Μπένετ και Μπαλτάκο στην ΕΠΟ. Για άλλη μια φορά όμως ο Μελισσανίδης το… μετάνιωσε καθώς βρήκε απέναντι του τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον κάνει «φύλλο και φτερό» με επιχειρήματα και αποδείξεις. Μην αφήνοντας τίποτα αναπάντητο κάνοντας τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ να… κοιτάει αλλού.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης άρχισε να επιτίθεται στον Κλάτενμπεργκ τονίζοντας ότι είναι διεθνής απατεώνας και στο κρεβάτι του είναι η Μάτα Χάρι, η οποία πηγαίνει με όλους τους διαιτητές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του απάντησε με νόημα: «Αν ο Κλάτενμπεργκ είναι απατεώνας να πας στη Δικαιοσύνη. Να δώσεις και σ’ εμάς τα στοιχεία για να μην τον πληρώνουμε τζάμπα στη Super League. Γιατί δεν παίρνετε τώρα τον Κλάτενμπεργκ να μας πει κι αυτός τη γνώμη του; Όσο για τα κρεβάτια, αφού θέλεις να πάμε σε αυτό το επίπεδο, ξέρουμε κι εμείς ποια έχετε ρίξει στο κρεβάτι του διπλανού σου (Μπένετ), την κυρία από τον Πειραιά, και ποιες ρίχνετε στα κρεβάτια γενικώς».

Όταν μάλιστα στη συνέχεια ο Μελισσανίδης είπε τι «θέλει ο γελοίος ο Αυγενάκης και ανακατεύεται;», ήρθε ξανά η απάντηση από τον Μαρινάκη για να κάνει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ να σωπάσει. «Μάλλον ξέχασες τον Κοντονή που έλεγε ότι δεν θα αρχίσει ο τελικός αν δεν αλλάξουν διαιτητές. Τότε προφανώς δεν έκανε παρέμβαση ο Υπουργός στον τελικό Ολυμπιακός – ΑΕΚ». Τον Κοντονή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκαλούσε τότε Υπουργάρα…

Πηγή: to10.gr